Management Trainee

Management Trainee-uddannelsen i Salling Group gør dig klar til en fremtid med ledelse og ansvar. Uddannelsen er det oplagte valg for dig, der gerne vil have det maksimale ud af din karriere. Efter afsluttet Trainee forløb, har du mulighed for at søge ind på en HD-uddannelse.

Netto 2020 107
Adgangskrav
HHX,STX/HF/HTX, EUD/EUX Business
Varighed
2 år
Økonomi
Elevløn

Hvad laver en Management Trainee?

En Management Trainee-uddannelse i Salling Group er det oplagte valg for dig, der gerne vil have det maksimale ud af din karriere. Efter afsluttet Trainee uddannelse, har du mulighed for at søge ind på en HD-uddannelse.

Med ledelse følger ansvar, og derfor synes vi, det er vigtigt, at du får egne ansvarsområder. Du bliver udfordret maksimalt, og du skal være klar på en uddannelse i moderne ledelse på et ambitiøst niveau. Til gengæld har du mulighed for at få en meget anerkendt uddannelse i branchen og kan se frem til en fremtid, hvor karrieremulighederne er mange både internt og eksternt.

Uddannelses[-]forløbet

Når du uddanner dig som Management Trainee hos os, får du en detailuddannelse, som består af 8 læringsmoduler, hvoraf et af modulerne foregår i en europæisk storby. Du får to akademifag: forretningsforståelse i detailhandlen og ledelse i praksis. Yderligere får du efter de første to år som Trainee muligheden for at tage en HD. Igennem hele uddannelsen får du mulighed for at arbejde målrettet med din personlige udvikling og din faglige ekspertise. I løbet af uddannelsen får du nemlig rig mulighed for bl.a. at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Det er stærke kompetencer, der styrker dig til en lederkarriere og til dit mulige studie på HD.

Management Trainee uddannelsen i Salling Group tager to år, derefter tages der stilling til din performance, du ansættes i en udviklende stilling og du har mulighed for at påbegynde en HD efter endt Trainee uddannelse.

100

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for Management Trainees i Salling Group.

Se ledige stillinger