Mød vores elever

- og få et indblik i hverdagen som elev i salling group

Bilka CY Ekstra 12

Jesper

Elitebager

Webelite Bager 2020 7

Jeg hedder Jesper, og jeg er under uddannelse som Elitebager i Bilka. Jeg brænder for håndværket, og elsker at fordybe mig i bagværket – og det er der bestemt også mulighed for i en stor produktion som vores. Den eneste forskel er bare, at der er 10.000 kunder, der smager mit bagværk hver dag, og det synes jeg faktisk, er ret fedt at tænke på.

“ Jeg brænder for håndværket, og elsker at fordybe mig i bagværk

Læs mere om uddannelsen

Webelite Bager 2020 7

Casper

Gourmetslagter

Casper 2

Mit navn er Casper, og jeg er Gourmetslagterelev i Bilka Horsens. Min arbejdsdag består fx i at fylde boksene i disken op med kød. Det sjove er her, at man får lov til at vise sig fra sin kreative side og stille kødet op, så det ser flot og indbydende ud. Det fedeste ved at være Gourmetslagterelev i Bilka er, at der er mulighed for at komme med til SG Skills, hvilket er en konkurrence, som Salling Group holder hvert år. Her skal de 12 bedste slagtere fra Føtex og Bilka bl.a. dyste om, hvem der kan lave den bedste udskæring. Det er en fed uddannelse, hvor man får lov til at skære de lækreste udskæringer, og så har man også med kundekontakt at gøre.

“Det sjoveste er, når man lægger boksene op, der kan man få lov til at udfolde sig lidt kreativt”

Læs mere om uddannelsen

Casper 2

Louise

Gourmetslagter med speciale i Delikatesse

Louise 3

Mit navn er Louise, og jeg er lige blevet udlært som gourmetslagter med speciale i delikatesse i føtex. Det er faktisk lidt af et tilfælde, at jeg står med den uddannelse i dag. Da jeg gik i folkeskolen, talte alle lærerne kun om gymnasiet, så jeg havde slet ikke tænkt på at blive slagter. Men det ændrede sig, da jeg fik et fritidsjob som delikatessemedhjælper i føtex. Min mester stod og manglede en elev og spurgte, om det ikke var noget for mig. Jeg var ikke  svær at overtale. Der var et godt arbejdsmiljø, gode kolleger, et godt samarbejde. Så jeg slog til, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg er stolt af mit fag, og elsker at nørde med flotte anretninger.

Jeg er stolt af mit fag, og elsker at nørde med flotte anretninger”

Læs mere om uddannelsen

Louise 3

Amalie

Elitebager

Webelite Bager 2020 1

Jeg hedder Amalie, og jeg er under uddannelse som Elitebager i føtex. Jeg tror på, at det er vigtigt hele tiden at følge med tidens trends og menneskers mad- og købsadfærd. Derfor skal vi altid tænke nyt og opfinde nye produkter, så vi fornyer os – fremfor bare at lave “klassisk” bagværk. Sådan er det med selve produktionen, men det er også noget, jeg tænker ind i min egen faglige udvikling. Jeg tænker “hvad kan jeg gøre for at bidrage til fremtidens bageri” – for det er jo hele grundlaget for Elitebager-uddannelsen – at den er skabt til nutidens og fremtidens bagerier.

“Jeg tænker altid over, hvad jeg kan gøre for at bidrage til fremtidens bageri.”

Læs mere om uddannelsen

Webelite Bager 2020 1

Mathias

Gourmetslagter

Mathias 4

Mit navn er Mathias. Jeg er gourmetslagter i føtex. Det fedeste ved mit arbejde er helt klart at skære nogle gode bøffer til kunderne, som de kan få med hjem. Jeg ved hvilken kvalitet de tager med hjem, fordi jeg selv har stået med det og skåret det ud. Uanset om det gælder udskæring af kød, eller det at lave en flot ret - så er det specielt, når kunderne sommetider kommer tilbage et par dage efter og siger, at det var en rigtig god ret, som de havde fået med hjem. Det er det fedeste her i føtex. 

“Det fedeste ved mit arbejde er at skære nogle gode bøffer til kunderne - så ved jeg, at det er god kvalitet, de får med hjem ”

Læs mere om uddannelsen

Mathias 4

Johanne

Salgselev

1920 Netto 2020 46

Jeg har nu været elev i Netto i 1,5 år, og før det havde jeg arbejdet i Netto som både ungarbejder, 1. assistent og som fuldtidsansat. Det var som fuldtidsansat, at jeg fik øjnene op for at skabe karriere hos Netto.  Jeg havde hørt meget godt om elevuddannelsen, og så det derfor som en oplagt mulighed for at uddanne mig samtidig med, at jeg havde det sjovt i butikken. For det skal også være sjovt at uddanne sig – at kunne stå motiveret op om morgenen og glæde sig til en ny dag er vigtigt for mig.

“UDDANNELSE SKAL OGSÅ VÆRE SJOVT”

Læs mere om uddannelsen

1920 Netto 2020 46

Tobias

Salgselev

4M0A2916

Jeg hedder Tobias, er 22 år gammel og bor i Aalborg. Jeg er elev i Sallings Young Fashion Him afdeling.
Jeg valgte Salling, fordi det har altid været der, jeg fik den bedste service, og det ville jeg selv være en del af!
Det jeg forventer med min elevtid er at få forbedret mine kompetencer samt blive udfordret både personligt og fagligt.
Det bedste ved at være elev i Salling er helt klart fællesskabet!
Derudover så er det også fedt, at man kan få lov til at arbejde med mange forskellige brands og yde den bedste service, man kan.”

“Salling er et sted med mange muligheder, stort fællesskab og der er plads til alle. ”

Læs mere om uddannelsen

4M0A2916

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Få masser af info om uddannelserne, karrieremulighederne, fortællinger fra unge i faget og meget mere.

Tilmeld dig her

Netto 2020 115