Gourmet[-]slagter

Med speciale i Delikatesse

Hvis du brænder for at kræse for de gode råvarer, og hvis du vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, så er en uddannelse som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig. Der venter dig en spændende fremtid i Salling Group, hvis du vælger at gøre karriere hos os efter endt uddannelse.

Bilkajobdk 2023 13 (1)
Adgangskrav
9/10. klasse
Varighed
Fra 3 år
Økonomi
Elevløn

Hvad laver en gourmet[-]slagter[-]elev med speciale i delikatesse?

Som gourmetslagterelev med speciale i delikatesse får du en vigtig rolle i at tilberede råvarer og lækre delikatesser til vores kunder. Du kommer nemlig til at skabe madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen. Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Du kommer til at arbejde med tilberedning af både lune retter og retter til det varme og kolde køkken, ligesom du lærer om finudskæring af kød og om håndværket bag vores lækre specialiteter.

Uddannelses[-]forløbet

Du tager en elevuddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på en erhvervsskole.

Ud over skoleopholdene på erhvervsskolen skal du også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group. Skoleopholdene foregår på vores eget uddannelsescenter Salling Group Academy i Ebeltoft.

I praktikperioderne er kunderne og råvarerne i fokus – og du får travlt med at afprøve alt det, du har lært på skolen i praksis. Du bliver en del af et delikatesseteam, hvor der eksisterer et super fedt, kollegialt miljø.

Din fremtid som gourmet[-]slagter med speciale i delikatesse

Med en uddannelse som gourmetslagter med speciale i delikatesse får du kompetencer, viden og erfaring, som giver dig mange muligheder i fremtiden – også uden for detailbranchen. Hvis du på et tidspunkt vil søge videre, er mulighederne mange, både indenfor erhvervslivet og på de videregående uddannelser

Rigtig mange elever bliver hos os efter endt uddannelse, fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtig den retning, du har lyst og evner til – både i og udenfor Danmark. Derudover gør rigtig mange af vores elever senere karriere inden for ledelse. Det er ikke tilfældigt, at adskillige topledere i ind- og udland er udlært hos os.

32

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for gourmetslagterelever med speciale i delikatesse i Salling Group.

Se ledige stillinger