Elite[-]bager

Hvis du drømmer om at bage brød og kager til mere end 5000 kunder om dagen, og hvis du samtidig sætter en ære i håndværket og dét at rådgive kunderne, så er en uddannelse som elitebager i Salling Group sikkert noget for dig. Hvis du viser viljen, så har du mange muligheder for at gøre karriere efter endt uddannelse både i og udenfor Salling Group.

Bilka CY Sallinggroup 2022 (5 Of 43)
Adgangskrav
9/10. klasse
Varighed
Fra 4 år
Økonomi
Elevløn

Hvad laver en elite[-]bager?

Som elitebagerelev får du en uddannelse, hvor du både har hænderne i bolledejen og får kompetencer indenfor ledelse, produktionsplanlægning og drift. Du kommer til at arbejde med alle de elementer, der skal til for at få en moderne produktion til at fungere.

Uddannelsesforløbet

Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole. Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group på Salling Groups eget uddannelsescenter Salling Group Academy i Ebeltoft.

Imellem skoleopholdene arbejder du i varehuset sammen med gode kolleger. Her arbejder du med alle aspekter af bagerfaget og er med til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse.

At være elitebagerelev i Salling Group betyder ikke, at du altid skal stå tidligt op. Det skal du engang imellem, men kunderne i vores varehuse skal kunne købe frisk brød i hele åbningstiden, og det skal du være med til at sørge for. Og når du går hjem, kan du glæde dig over alt det, du har været med til at producere til glæde og gavn for kunderne.

Uddannelsen til Elitebager i Salling Group består af to trin:

Trin 1 er Grundforløbet Bagværker. Det tager 2 år og indeholder 8 ugers skoleophold

Trin 2 er Specialet Detailbager. Det tager 1 ½ år og indeholder 11 ugers skoleophold.

Gennem hele forløbet veksles der mellem skoleophold og praktik i varehuset, hvor du bruger dét du har lært på skolen i praksis.

Efter det sidste skoleophold skal du til bagerfagets afsluttende svendeprøve inden for specialet detailbager.

Når din elevuddannelse er afsluttet er du Elitebager by Salling Group.

Din fremtid som elite[-]bager

Rigtig mange elever vælger at blive hos Salling Group efter endt uddannelse, fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtig den retning du har lyst og evner til – både i Danmark og i udlandet.

Karrieremulighederne er mange og omfatter f.eks. bagersvend, bagermester, teamkoordinator, produktionskoordinator, produktionsleder, sektionschef og varehuschef.

Hvis du på et tidspunkt vil søge videre, er mulighederne mange – både inden for erhvervslivet og på de videregående uddannelser, f.eks. levnedsmiddelteknologi. 

3

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for elitebagerelever i Salling Group.

Se ledige stillinger