Mød vores elever
- og få et indblik i hverdagen som elev i salling group

Jesper
Elitebager


Jeg hedder Jesper, og jeg er under uddannelse som Elitebager i Bilka. Jeg oplever ofte, at folk tror, at et stort bageri blot handler om at have bagværk på frost – men sådan er det slet ikke. Vi har stort set de samme varer på hylderne som det lokale bageri på hjørnet, men vi bager det bare i større mængder og har den nyeste, innovative teknologi til at gøre det med.Jeg brænder for håndværket, og elsker at fordybe mig i bagværket – og det er der bestemt også mulighed for i en stor produktion som vores. Den eneste forskel er bare, at der er 10.000 kunder, der smager mit bagværk hver dag, og det synes jeg faktisk, er ret fedt at tænke på.
“Der er 10.000 kunder, der smager mit bagværk hver dag, og det synes jeg faktisk, er ret fedt at tænke på”

Casper
Gourmetslagter


Mit navn er Casper, og jeg er Gourmetslagterelev i Bilka Horsens. Min arbejdsdag består fx i at fylde boksene i disken op med kød. Det sjove er her, at man får lov til at vise sig fra sin kreative side og stille kødet op, så det ser flot og indbydende ud. Det fedeste ved at være Gourmetslagterelev i Bilka er, at der er mulighed for at komme med til SG Skills, hvilket er en konkurrence, som Salling Group holder hvert år. Her skal de 12 bedste slagtere fra Føtex og Bilka bl.a. dyste om, hvem der kan lave den bedste udskæring. Hvis du er glad for at lave mad, så vil jeg helt klart anbefale uddannelsen som Gourmetslagter. Det er en fed uddannelse, hvor du får lov til at skære de lækreste udskæringer, og så har du også med kundekontakt at gøre.
“Det sjoveste er, når man lægger boksene op, der kan man få lov til at udfolde sig lidt kreativt””

Louise
Gourmetslagter med speciale i Delikatesse


Mit navn er Louise, og jeg er lige blevet udlært som gourmetslagter med speciale i delikatesse i føtex. Det er faktisk lidt af et tilfælde, at jeg står med den uddannelse i dag. Da jeg gik i folkeskolen, talte alle lærerne kun om gymnasiet, så at man også kunne blive slagter, det havde jeg slet ikke tænkt på. Men det ændrede sig, da jeg fik et fritidsjob som delikatessemedhjælper i føtex ved siden af skoletiden i gymnasiet. Min daværende mester stod på et tidspunkt og manglede en elev og spurgte, om det ikke var noget for mig. Jeg må sige, at jeg ikke var svær at overtale. Der var et godt arbejdsmiljø, gode kolleger, et godt samarbejde og så kunne jeg rigtig godt lide det, jeg lavede. Så jeg slog til, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg er stolt af mit fag, og elsker at nørde med flotte anretninger.
“Jeg er stolt af mit fag, og elsker at nørde med flotte anretninger”

Amalie
Elitebager


Jeg hedder Amalie, og jeg er under uddannelse som Elitebager i føtex. Jeg tror på, at det er vigtigt hele tiden at følge med tidens trends og menneskers mad- og købsadfærd. Derfor skal vi altid tænke nyt og opfinde nye produkter, så vi fornyer os – fremfor bare at lave “klassisk” bagværk. Sådan er det med selve produktionen, men det er også noget, jeg tænker ind i min egen faglige udvikling. Jeg tænker “hvad kan jeg gøre for at bidrage til fremtidens bageri” – for det er jo hele grundlaget for Elitebager-uddannelsen – at den er skabt til nutidens og fremtidens bagerier.
“Jeg tænker altid over, hvad jeg kan gøre for at bidrage til fremtidens bageri.”

Mathias
Gourmetslagter


Mit navn er Mathias. Jeg er gourmetslagter i føtex. En typisk arbejdsdag for mig begynder med, at jeg møder ind tidligt om morgenen. Det første jeg gør er at fylde op, så vi er bedst muligt forberedt til dagen. Derefter pakker jeg oftest mad til vores koncept “Godt begyndt”. Det fedeste ved mit arbejde er helt klart at skære nogle gode bøffer til kunderne, som de kan få med hjem. Jeg ved hvilken kvalitet de tager med hjem, fordi jeg selv har stået med det og skåret det ud. Uanset om det gælder udskæring af kød, eller det at lave en flot ret - så er det specielt, når kunderne sommetider kommer tilbage et par dage efter og siger, at det var en rigtig god ret, som de havde fået med hjem. Det er det fedeste her i føtex. Karrieremulighederne er blandt andet, at man kan læse videre som slagtermester eller til varehuschef, hvis det er det man gerne vil. Man har en masse muligheder, hvis man gerne vil arbejde sig op her i Salling Group.
“Det fedeste ved mit arbejde er at skære nogle gode bøffer til kunderne - så ved jeg, at det er god kvalitet, de får med hjem ”

Vil du vide mere?
Bliv klogere på vores elevuddannelser i Salling Group ved at gå opdagelse i vores FAQ.
